De dienstverlening voortzetten in lijn met het RIVM advies voor thuiswerken kan vaak prima met hulp-op-afstand.

Expertise

Razendsnel ontwikkelt zich de Informatie- en communicatie- technologie, kortweg ICT. Dit biedt nieuwe kansen en vaak goedkopere mogelijkheden.

U wilt natuurlijk dat uw apparatuur probleemloos werkt. Daar zet ik mij graag voor in, liefst door middel van preventief onderhoud maar natuurlijk ook door herstel bij hard- of softwareproblemen.

Ook bij de aanschaf van nieuwe producten of diensten kunnen vragen rijzen als:Moderne DECT handset

Onafhankelijk advies en persoonlijke begeleiding vereenvoudigen de keuze. Lastige zaken als aansluiten en installeren kunt u simpelweg láten uitvoeren zodat ook u met plezier profiteert van nieuwe technieken

Ik sta u graag terzijde met mijn brede kennis en vaardigheden. Dit geldt zowel voor telefoondiensten en -apparatuur als computertechniek en -programma's. Van advies via leveringinstallatie, uitleg en onderhoud tot reparatie.

Ook bij allerhande problemen met uw overige moderne (digitale) apparatuur kan ik u helpen. Zelfs iets kleins als het instellen van de klok van een oven of magnetron is voor sommigen een flink karwei, voor mij een kleinigheid. Aarzel niet mij te vragen u daarbij te assisteren.

Bel nu 0628 333 338 voor het maken van een afspraak.