Nieuwsbrief ICTijn - februari 2014

Deze e-mail bevat afbeeldingen. Als deze niet zichtbaar zijn, bekijk dan deze mail in de browser..
 
ICTijn logo

 Nieuwsbrief februari 2014

 

Beveiligingsupdate FritzBox (modem XS4ALL)

 
De afgelopen dagen is bekend geworden dat criminele hackers zich gericht hebben op het telefoniesysteem van de FritzBox modems van o.a. XS4ALL. Zowel AVM (de fabrikant) als XS4ALL hebben zeer direct en adequaat gehandeld. Het misbruik is beperkt gebleven. Als u tot de risicogroep behoort dan hebt u bericht gehad van XS4ALL. Getroffen klanten zijn door XS4ALL gebeld. Het kan niet worden uitgesloten dat de hackers toegang hebben gehad tot het modem. Daarom is het advies om de interne software van elke FritzBox te vernieuwen en de wachtwoorden te wijzigen. XS4ALL stuurt een brief met code en uitleg naar de risicogroep. Mocht u hulp willen bij het upgraden van de firmware of het aanpassen van de instellingen, dan help ik u graag.

Houdt hackers buitenFritzBox 7340/7360/7390

 
 

Gaat u kiezen of blijft u delen?

 
De interessepeiling voor de aanleg van glasvezel in Dieren en Rheden is verlengd. Bijna 30% van de huishoudens heeft inmiddels aangegeven glasvezel te willen. Sommigen twijfelen nog. U kunt nog tot 23 februari uw keuze maken door u aan te melden bij een van de providers.

Bijna glasvezel in Rheden en DierenIk kies voor glasvezel

Met glasvezel kunt u kiezen uit een groot aantal providers en een groot aantal abonnementen in verschillende prijsklassen. Bovendien krijgt u een eigen verbinding die u niet hoeft te delen met de buurt. Op glasvezeldieren.nl leest u er meer over.
 
 

Wist u dat....

 
XS4ALL onlangs door de Consumentenbond opnieuw als beste 3-in-1 provider is getest? Microsoft de ondersteuning (updates) voor Windows Vista en Windows 7 heeft gewijzigd? 

ICTijn, dát helpt!

 
 
Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen? Klik dan hier.Met 
Powered by AcyMailing